2017 USA - Dag 1: Naar San Francisco

5 Mei 2017, Vrijdag

‘s-Ochtens om 5.00h opgestaan en door Annie naar Schiphol gebracht. Gelukkig was het niet druk op Schiphol. Vertrokken om iets voor tien uur. Vliegtijd is ongeveeer elf uur. Zie de video voor een beknopte samenvatting van de reis:
– Auto naar schiphol
– Wachten op schiphol
– Vliegen
– Besneeuwde rocky mountains
– Noorden van San Francisco, rechtsonder in beeld zie je de Golden Gate bridge
– Transfer naar hotel

Het hotel ligt aan de baai, met zicht op het vliegveld. Typisch voor een zogenaamd transfer hotel. Het hotel ligt niet in het verlengde van de landingsbaan, dus het er lekker rustig, dat is ook belangrijk voor een goede nachtrust.

Na het inchecken bij het hotel een stuk langs de baai gelopen en uiteindelijk bij Starbucks beland in ‘Broadway’ voor een goede kop koffie. Het waait buiten stevig, windkracht 6 schat ik. Uit de wind is het weer best wel lekker. Nog een supermarkje ‘onderzocht’ om te zien dat een normaal brood hier toch echt een stuk duurder is als in Nederland. Dus het klopt: Fast Food is goedkoper dan Healthy Food.

Eigenlijk nog te vroeg om het bed in te duiken, hier is het 20:00h, maar voor ons het eigenlijk 5.00h zaterdag ochtend, dus 24 uur op. En dat is tevens de reden dat een camper verhuurder eist dat je eerst een overnachting hebt voordat je een camper ophaalt...