Dag 35: Park City – Tanger Outlet Center

8 Juni 2017, Donderdag

Laat opgestaan, om half acht, en rustig aan ontbeten. De winkels zijn open van 9 tot 9, dus haast heeft geen zin. We gaan naar Tanger Outlet Center in Park City. Dat zijn een (ruwe shatting) zestigtal winkels op twee pleinen.

Gelukkig kunnen we goed slagen, ik heb vier broeken en een zomerjas gekocht. Vera een trui, jurk en broek. Voor mij is het deels vervanging van broeken die ik gebruik voor wandelen en die ik al jaren heb. Ze zijn me nu drie maten te groot geworden, dat is het effect van regelmatig sporten. Dus die oude broeken en ook het jasje wat ik bij me had, blijven hier in Amerika achter.

Een van de winkels verkocht goed sandwitches, dus daar hebben we er twee van meegenomen om in de camper op te eten. We hadden eerder al bij dezelfde zaak koffie gedronken. Hierna de reis hervat. We rijden niet heel ver, naar Brigham City. Dat ligt op ruim een uur rijden van Tanger. Er zijn twee routes, een dwars door Salt Lake City en een door de bergen. We kiezen voor die door de bergen. Echter onze “Here” app (routeplanner) laat ons nu in de steek, na een paar honderd meter rijden floepst hij over naar de route door Salt Lake City. Ik heb dat door vlak voordat we de snelweg oprijden, dus gelukkig kunnen we nog een afslag pakken. Nu maar een bestemming halfverwege de route door de bergen instellen, dan heeft de app geen keuze meer. Vreemd eigenlijk, ik heb dit nog maar 1 keer eerder gezien dat hij van de gekozen route afweek, terwijl alle instellingen ok zijn.

De route is wellicht een stuk mooier dan de I5. De weg kronkelt omhoog en omlaag door de bergen.

Bij aankomst de boel geinstalleerd, dat kost 3 minuten. Boekje lezen, iets drinken, wat wandelen, wat eten, etc. Hier heb ik nog een paar foto’s gemaakt ter opleuk van de blog…

Op deze eerste twee fotos is zo’n bewateringsinstallatie te zien, op de tweede foto, zie je tevens de moter die in het midden van de buizen is aangebracht om het geheel te verplaatsen. Omdat we er nu langs lopen kunnen we wat naukeuriger bepalen hoe groot zo’n ding is: om de 10 meter een wiel, 300 meter lang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook een berichtje van Roel gehad, Die is onderweg naar Terschelling waar morgen het Oerol festival begint. Helaas missen we dat dit jaar, maar de vervangen kan er prima mee door.

‘s-Avonds is het begonnen te waaien. Het waait zowiezo soms hard, maar dit is nog een een tandje harder.

Morgen weer een stukje verder rijden, het laatste stuk naar Teton National Park.