Dag 46: Naar Fort Collins

19 Juni 2017, Maandag

Na het ontbijt kijk ik nog even of er witte pelikanen op de rivier te zien zijn, maar helaas. Wel hebben we er twee zien overvliegen tijdens het ontbijt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is ‘s-ochtends lekker weer, niet te warm, je kunt prima buiten ontbijten. Vreemd als je weet dat dat ongeveer een week geleden ondenkbaar was, tenzij je in de sneeuwbuien buiten in de kou wilt zitten.

Vandaag is de een-na-laatste etappe naar Denver. We hebben een campsite uitgezocht op ongeveer 50 mijl voor Denver, in Fort Collins. De route is niet saai maar wel continue over de interstate 25 zuidwaards. Dus weining bochten, continue snelheid, telkens weer naar de horizon rijden. Het land wordt vlakker en vlakker.

Onderweg hebben we uitgerust bij een pompstation en onze laatste muffins met koffie opgegeten. Hier heb ik ook de fotos van de trucks gemaakt. Verder viel er vandaag niet zoveel te fotograferen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij dit pompstation is tevens een ‘drive through’ waar je eten kan bestellen…. vooral vette hap. Vanuit de auto het bord bekijken, doorrijden, bestellen, doorrijden, eten aanpakken. Vooral niet uitstappen. We hebben dit een tien minuten gade geslagen tijdens onze muffin waarin mensen dus ook 10 minuten stilstaan en de motor maar laten draaien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij de camping gaan we eerst door een security hek. Dat is de eerste keer dat het hele park omhekt is en voorzien van security. Na inchecken, eerst propaangas tanken en dan worden we door een man in een golfkarretje naar onze plek gereden. Alsof we dat zelf niet kunnen vinden. Dit zijn trouwens allemaal gepensioneerde mannen, die blijkbaar nog een centje bij moeten verdienen?

Hier een filmpje over de uitgestrektheid van dit soort wegen:

Het is nu tijd geworden om de koffers te pakken, dus beide koffers open op de pickincktafel en alle kastjes en hoeken en gaten leegschrapen, kleding opvouwen, sorteren, inpakken. We hebben veel kleding gekocht, maar we doen ook wat kleding weg. Het past allemaal nog in de koffers.

Vervolgens de camper schoonmaken. We hebben geen idee hoe goed dat gecontroleerd wordt, maar we maken zowiezo altijd alles weer netjes schoon. Ondertussen nog eten gekookt en gegeten, de black en gray tanks geleegd, etc.
Al een week of drie wil het controle lampje van de black tank niet helemaal uit. Dit zijn 3 leds die aangeven hoe vol de tank is, je moet hem leeg inleveren. Telkens blijft er 1 of 2 leds branden terwijl de tank wel leeg is. Zal wel door viezigheid op de sensor komen, oid. Ik heb de tank helemaal laten vollopen en Vera heeft er ook wel een wasmiddel bij ingegooid, maar dat hielp niet. Dus we zijn benieuwd of ze daar morgen bij inleveren moeilijk over gaan doen, net zoals over de hoeveelheid bekers. We hadden er 6 moeten hebben, maar er waren er 3 waarvan 1 kapot gegaan is.

De stoeltjes die we overhouden en wat cupjes koffiemelk en een kwart pak koffie en een molton dekentje die ik uit het vliegtuig had meegenomen (per ongeluk natuurlijk) gaan naar de buurman. Hij zei dat hij het graag wilde hebben, hij is de man uit het security hokje.

En dan is de laatste nacht in de camper aangebroken.