Dag 47: Naar Denver – Camper inleveren

20 Juni 2017, Dinsdag

Weer lekker geslapen. Het ontbijt is simpel, want we hebben vrijwel niets meer. Komt goed uit, want dan hoeven we ook niets weg te gooien. Voor de laatste keer dumpen we tanks, maar de black tank blijft voor 1/3 vol volgens de leds (onbetrouwbare electronica).

Het is nog slechts 50 mijl rijden, dat gaat voorspoedig. Dus we zijn om iets voor 10 uur bij Cruise America om de camper af te leveren. De vrouw achter de balie is niet erg vriendelijk, dat zijn we niet meer gewend. Ze controleerd de gereden kilometers (waar we met 450 mijl overheen gegaan zijn ten opzichte van de 4000 ingekochte mijlen), de stand van de benzine tank, de propaantank en de levels van de gray en black tank. Tot onze verbazing zegt ze dat alles ok is. Toen ze even uit zicht was heb ik zelf nog een keer op het knopje ‘check levels’ gedrukt… en vreemd genoeg waren alle leds uit. Dat is weer enorme mazzel. Verder kijken ze niet eens naar de inventaris. Ze lopen een rondje om te zien of je een ongeluk gehad hebt, dat is alles.

Binnen de eindafrekening. De 450 mijl extra gaat van de borg af, dat is logisch. Verder hebben we nog een bonnetje van een sewer-aansluiting die verplicht is in sommige staten. Dat vergoeden ze ook meteen. Dus het hele terugbrengen is in een vloek en een zucht gebeurd.

Er is nog een stel uit Frankfurt en uit Harderwijk, met zijn zessen nemen we een taxi-suv, wij naar het hotel bij de luchthaven en de rest naar de luchthaven. Vreemde chaffeur, bijna door reed gereden, een keer tegen de stoeprand gereden en twee keer erg laat afgeremd voor een auto voor hem. Hij zal wel teveel uren gemaakt hebben.

Het hotel staat in een soort wijk (blokken) van alleen maar hotels en een paar eetgelegenheden. Na inchecken lopen hier eerst een rondje. Ik ben mijn fototoestel vergeten, dus dan maar wat fotos met de telefoon van deze prachtige omgeving…

20170620_120459

20170620_120551

Op de achtergrond de Rocky Mountains.

20170620_121241

20170620_121312

Bij het overzetten van de fotos naar de laptop kom ik nog een foto tegen van een T shirt opdruk die ik ruime tijd geleden gemaakt heb. Bij die opdruk MOT ik aan een niet nader te noemen collega denken:

tshirt